torstai 25. lokakuuta 2012

Make Up For Ever Black Tango -kokoelma

Make Up For Everin uusin meikkikokoelma on nimeltään Black Tango.






Ja oi miten kuuma se onkaan.

Hyvin argentiinalaista, tummia värejä ja dramatiikkaa. Mustaa pitsiä ja naisellista ja intohimoista punaista.






Black Tangon silmämeikki on hyvin tumma ja kissamainen smoky eye. Huulet ovat hehkuvan punaiset, ja kynsilakka puna-musta. 






Tässä on vielä Black Tango -lookin inspiraatiokuva.


Kokoelman inspiraatio on konkreettisestikin tangossa, sillä Make Up For Everin perustaja ja luova johtaja Danny Sanz tapasi viime vuonna Argentiinan matkallaan tangomeikkeihin erikoistuneen meikkitaiteilijan Jean-Luc Don Viton.

Voisin kuvitella, että tanssijoiden meikissä on varmaan kaksi tärkeää periaatetta: näyttävyys ja pysyvyys. Nämä molemmat toteutuvat Make Up For Everin Black Tango -kokoelmassa.







Kokoelmaan kuuluu neljä voidemaista Aqua Cream -luomiväriä sisältävä luomiväripaletti Black Tango. 

Huulipuna on kestävää Aqua Rouge -laatua. Nestemäisistä Aqua Rouge -huuliväreistä kokoelmaan on valittu numero 11, Dark Raspberry. 





Kynsilakkoja on kokoelmassa kolme: puna-musta, vihreä-musta ja sini-musta.

En edes tiennyt, että Make Up For Ever tekee myös kynsilakkoja. Vakiovalikoimassa niitä ei ole, mutta kuulemma joskus vuosien varrella kynsilakkoja on ollut ennenkin.







Minä sain ilokseni testattavakseni tuotteita Black Tango -kokoelmasta. 







Kynsilakoissa on kaikissa jännittävä, mustaan sekoitettu värisävy.

Minä valitsin tämän vihreän, vaikka tumma punainenkin oli todella upea.






Sain heti vision siitä, kuinka vihreä-mustan kynsilakan voisi yhdistää tämän luomiväripaletin vihreään luomiväriin. Yhdistelmä olisi minusta tosi hieno!

Black Tango -luomiväripaletti on muuten erikoinen. 

Siinä on neljä voidemaista luomiväriä, jotka ovat paletissa kansien alla omissa lokeroissaan.

Make Up For Ever on suunnattu ensisijaisesti ammattilaisille, joten minua vähän jännitti, että miten amatöörinä osaisin käsitellä näitä voidemaisia Aqua Cream -luomivärejä.

Käytin paletin mukana tullutta sivellintä, jolla luomivärejä oli hyvä levittää. Sivellin oli litteä, joten sillä sai tarkkaa jälkeä. Luomivärit liukuivat silkkisesti ja pehmeästi, joten häivyttäminenkin oli yllättävän helppoa.   






Ja olin lähes sanaton kun näin lopputuloksen; vau mikä pigmentti ja kestävyys! Todellisia ammattilaisvärejä. Puuterimaisilla luomiväreillä ei koskaan saa aikaiseksi näin intensiivistä lopputulosta.

Paletin vaalein väri on hohtava, kermainen kulta, joka saattaa jossakin valossa näyttää myös hopeiselta. Upea, valoa heijastava väri!

Muut värit tuntuvat rakentuvan mustan ympärille, aivan kuten kynsilakatkin. Vihreä luomiväri on tummin, ja punainen on ihanan pehmeä ja kauniisti hohteleva. Sininen on taas tyylikäs musteen sävy. 

Minulle tulee näistä mustaan perustuvista luomiväreistä mieleen Chanelin Noir Obscurs -kokoelma syksyltä 2009 (linkki Temptaliaan tässä). Siinä oli myös samalla idella oleva Les Folie Noirs -luomiväripaletti, jossa oli kyllä tosin puuterinen koostumus. Ideana hyvä, mutta kyllä Make Up For Everin toteutus on paljon parempi. Chanelin Les Folie Noirs -luomivärit nimittäin olivat pigmentiltään aika heikkoja ja tahtoivat jäädä hailakoiksi.  






Kaiken muun hyvän lisäksi mustalla pitsillä koristeltu punainen Black Tango -luomiväripaletti on kaunis kuin koru.

Minusta on ihanaa, että ensisijaisesti kuitenkin ammattilaisille suunnattu Make Up For Ever tekee myös näin kauniita kausikokoelmia. 

Black Tangon yläpuolella on viime kevään La Boheme -luomiväripaletti, jonka tilkkutäkkimäisestä, värikkäästä designista pidin myös kovasti. 








Black Tango -kokoelmaan kuuluvat myös syksyn uutuudet, Aqua Rouge -huulivärit.

Niitä on 12 eri sävyä, jotka näette tässä. 






Nestemäiset Aqua Rouge -huulivärit ovat pitkäkestoisia ja myös vedenkestäviä.

Niiden toisella päällä saa mattaisemman huulimeikin. Siihen voi päälle laittaa kiiltoa huulivärin toisesta päästä, jolloin huulimeikistä tulee kiiltävämpi, lähes vinyylimäinen.

Aqua Rouge -huulivärien hinta on noin 36 euroa. 






Make Up For Everin myyjä valitsi minulle testiin sävyn numero 2.

Se on nätti vanha roosa, josta pidän sävynä kovasti. Ajattelin, että se muistuttaisi väriltään Lushin nestemäistä Perspektiivi-huulipunaa, mutta Make Up For Everin huuliväri on vähän ruskeampi ja malvaisempi.

Pigmentti  on kuitenkin näissä molemmissa huulipunissa yhtä hyvä, vain pieni määrä tuotetta riittää. 


Make Up For Everia myydään Helsingissä maahantuojan liikkeessä Kalliossa (Helsinginkatu 16). Suosittelen ehdottomasti käymään siellä mikäli mahdollista, sillä valikoima on ehdottomasti paras. Muut Make Up For Everin jälleenmyyjät löydät täältä

Make Up For Everin Helsinginkadun liikkeessä tehdään myös nyt lokakuusta alkaen lauantaisin (ei 3.11.2012) oppilastöinä juhlameikkejä vain 20 eurolla. Erinomainen tilaisuus saada vaikka hieno pikkujoulumeikki. Tai jos arastelette noiden voidemaisten Black Tango -luomivärien käyttöä, päästä kokeilemaan tulevan ammattilaisen käsissä niitä. Niillä tehty meikki ainakin kestää villeimmätkin pikkujoulut läpi!

Aika meikkiin tulisi varata mieluiten etukäteen, ja sen voi tehdä esimerkiksi osoitteesta mufe@makeupforever.fi 

8 kommenttia:

  1. Voih! Tuo ekan kuvan huulipuna on kyllä niin namu <3

    VastaaPoista
  2. Heti alkoi soimaan päässä ihanainen El Tango De Roxanne jo ensimmäistä kuvaa katsoessa. ;) Lopulta se oli pakko kyllä laittaa sitten Spotifysta soimaan taustalle, hih.
    Nuo huulivärit vaikuttavat kiinnostavilta, vaikka valitsisin noista vähän hillitymmän kuin voimakkaan punaisen. :)

    VastaaPoista
  3. Oi, olit kyllä Pupu niin oikeassa kun sanoit, että tästä kokoelmasta tulisin tykkäämään :) Harmi, että tämänkin merkin vuoksi pitäisi matkustaa Helsinkiin asti...

    Mutta aivan upeat nuo luomivärit ja huulipunat! Tahdon!

    VastaaPoista
  4. HeidiB: Eikö olekin upea kirkas punainen!

    Luulisi melkein että kyseessä on eri sävy kuin Black Tango -kokoelmaan varsinaisesti nimetty 11 Dark Raspberry, jota on selvästi käytetty tuossa tokassa kuvassa.

    Kerrankin punaista, jossa pigmenttiä ja pysyvyyttä riittää. Tuo lämmin punainen on varmasti hienoin nimenomaan kiiltävänä. :)


    Inna: Sopii tosi hyvin, ihana että laitoit sen taustamusiikiksi. :) Hyvin on MUFE saanut vangittua näihin kuviin ja meikkeihin tangon tunnelman. :)

    Minäkin olin ihan tyytyväinen, että MUFE:n myyjä valitsi minulle huuliväreistä vähän neutraalimman sävyn. Tuollainen kirkas, pigmenttinen punainen olisi tietysti aivan upea, mutta ehkä vähän luonnollisemmalle ja hillitymmälle värille tulee käyttöä enemmäm, erityisesti kun nuo lookin luomivärit ovt niin tummat. :)


    Elisa: Ihana kuulla, että osuin oikeaan! Nämä dramaattiset meikit ja kirkkkaat huulipunat ovat mielestäni niin sun juttu. You can pull it off, girl. :)

    Mutta onko parempaa sytä matkustaa Helsinkiin kuin ihana MUFE. :) Nyt vain kuule joku viikonloppu sinne tutustumaan. Kalliossa lähellä MUFEn myymälää on myös Face Helsingin myymälä, josta saa Ziajaa ja MIYOa. Niin ihanaa! :)

    VastaaPoista
  5. Palaan nyt vähän vanhempaan ketjuun aika innoissani. Sain juuri sähköpostia Beautify:lta, että olen voittanut kyseisen paletin tuotearvotelijoiden kesken järjestetyssä arvonnassa :D

    Ihan mielenkiintoista nähdä mitä tulemanpitää. Itse en olisi palettia kyllä käsiini saanut (saatavuuden) kuin myöskään varovaisuuteni (voidemaisten luomivärien) suhteen.

    VastaaPoista
  6. Eiko: Voi miten kivaa kuulla, että voitit Black Tango -paletin! Hienoa, että pääset nyt itsekin kokeilemaan sitä. Lämpimät onnittelut! :)

    Minäkin pelkään vähän voidemaisia luomivärejä, sillä en ole todellakaan mikään meikkauksen ammattilainen. Voidemaiset luomivärit ovat usein vaikeampia levittää ja häivyttää kuin tavalliset puuterimaiset.

    Nämä MUFE:n voidemaiset Aqua Cream -luomivärit ovat kuitenkin koostumukseltaan aivan erinomaisia, vaikka ovatkin hyvin tummia. Niitä on tosi helppo työstää ja pysyvyys on erinomainen. Uskon siis että tykkäät! :)

    Tiedän myös että Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonia sai myös MUFE:n Black Tango -paletin, joten sieltäkin on varmaan odotettavissa meikkejä sillä. :)

    Itse aion seuraavaksi tehdä Black Tangolla tummansinisen smoky eyen, joten se ilmestyy tänne myös jossakin vaiheessa. :)

    VastaaPoista
  7. What, mä luulin että ne oli jauhemaisia, kun en ole avannut omaani vielä. :D No, selvispä tämäkin. On kyllä niin mun näköinen toi paletin design että huh huh. :)

    VastaaPoista
  8. Sonia: Voidemaisia tosiaan ovat. Nimi Aqua Cream kuvaa mielestäni koostumusta aika hyvin. :)

    Uskon kyllä että tykkäät. Todella laadukkaita, ja koostumus on mielenkiintoinen. Hyvin tumma väri ja kuitenkin helppo työstää. :)

    Minustakin paletti meni kyllä niin oikeaan osoitteeseen sulle, sekä ulkonäkönsä että sisältönsä puolesta. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)