keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Make Up Store kesä 2013 Blossom ja Nomad -kokoelmat

Make Up Store on julkaissut taas kaksi hienoa meikkikokoelmaa kesäksi: Blossom ja Nomad. 






Blossomin mainoskuva on tässä. 

Katse kiinnittyy heti silmämeikkiin, jossa on keltaisen, sinisen, violetin ja vaaleanpunaisen sävyjä. Kuin kesäisellä kukkaniityllä!

Huulet ja poskipuna ovat lämpimän persikkaisenoranssit.  






Inspiraationa Make Up Storen Blossom-kokoelmalle ovat tietysti kukat, kuten runsaat ja näyttävät hortensiat.

Hortensioitakin on olemassa vaaleanpunaisia, vaaleansinisiä ja liiloja.  






Hortensioita oli koristeena myös Blossom-kokoelmaa varten tehdyssä puvussa.

Make Up Storen kauden päälookiin tehdään aina varta vasten tällainen asu, joita lähetetään Make Up Storen päämajasta Ruotsista yksi per maa.

Make Up Storen kesän meikkikokoelmia esiteltiin Suomessa bloggaajille Helsingin Sokoksella.  






Tässä Make Up Storen meikkaaja viimeistelee mallille tehtyä Blossom-meikkiä aurinkopuuterilla.

Huomatkaa pirtsakka keltainen sivellin, joita saa Make Up Storelta myös pinkkinä. 






Sinertävään, viileäsävyiseen silmämeikkiin yhdistetään kontrastina lämpimän persikkaiset huulet ja poskipuna.

Tällainen kylmien ja lämpimien sävyjen yhdistäminen meikissä onkin nyt hyvin trendikästä ja tekee meikistä kiinnostavamman ja modernimman kuin pelkkä harmonia olisi. 






Kynsilakka on myös persikkaisen oranssinen Claire. 

Tiesittekö muuten, että Make Up Storen kynsilakat nimetään aina merkin työntekijöiden mukaan. Eli jossakin Make Up Storen liikkeistä työskentelee siis myös Claire, jolle tämä kynsilakka on omistettu.  

Claire-kynsilakan lämmin oranssi väri sopii varmaan erinomaisesti kesällä ruskettuneen ihon kanssa.






Tässä on Make Up Storen Blossom-meikissä käytetyt tuotteet. 

Aivan edessä oikealla on viehättävästi nimetty sinivioletti luomiväri Hummingbird. Sen vieressä on vaalean beige Cashewnut. 

Taaempana näkyy turkoosinsininen Curacao ja persikka poskipuna Cherry Blossom. 






Tässä vielä parempi kuva näistä ihanuuksista, sillä sain ne myös itselleni testiin. 

Edessä siis kynsilakka Claire ja shimmerinen huulikiilto Sunflower. Niiden takana vasemmalta poskipuna Cherry Blossom ja luomiväri Cashewnut ja takarivissä luomivärit Hummingbird ja Curacao.  






Ja tässä sitten näette miten kaunista jälkeä niillä voi saada aikaan. 

Tuo silmämeikki on ihan uskomaton, niin kauniisti häivytetty, kuin kesäinen taivas.  

Ulkonurkassa on varmaan siniviolettia Hummingbirdia ja ripsirajassa ja alaluomella turkoosia Curacaoa. Luomivaossa näyttäisi olevan häivähdys lämpimämpää punaviolettia. 






Blossom-kokoelmaan kuuluvien luomivärien lisäksi meikissä on käytetty apuna näitä kahta vakiovalikoiman tuotetta, eli beigeä Muffinia ja pinkkiä Baby Dollia.

Mikä sattuma, että minultakin löytyy omista kokoelmistani molemmat!

Pinkillä Baby Dollilla on saatu silmämeikissä aivan ylös luomivakoon kiinnostava vaaleanpunainen säväys.  






Suosikkini tästä Blossom-kokoelmasta varmaan arvaattekin, eli nehän ovat tietenkin all things persikka.

Persikkainen huulikiilto Sunflower (16 euroa), oranssi kynsilakka Claire (14,50 euroa) ja roosan persikka poskipuna Cherry Blossom (16 euroa) sekä hiekkaisen vaalean beige luomiväri Cashew (16 euroa).

Näillä saa kevyen ja raikkaan kesäisen kukkaismeikin aikaan!

Toisaalta myös turkoosi Curacao ja violetti Hummingbird inspiroivat minua sinertävään sadepäivän meikkiin tai iltameikkiin.     






Jos ette taas innostu kukista ja kukkaisista meikeistä, niin toinen vaihtoehto Make Up Storen kesäkokoelmissa on aavikkovaikutteinen, maanläheisempi Nomad. 

Siihen kuuluvat luomivärit vaalea Desert, sinertävänharmaa Mountain, poltettu oranssi Terracotta ja tummanvihreä Plateau. Niistä Desert, Mountain ja Plateau ovat koostumukseltaan mattoja.

Kimallusta meikkiin saa tarvittaessa Eyedust Sandilla. Rajauksiin on vihreän metallinen rajauskynä Desert Flower.  






Nomad-kokoelmasta nostaisin erityisesti esiin nämä upeat, ruskettuneelle iholle sopivat luomivärit Terracotta ja Plateau.

Lisäksi khakinvihreä, metallinen rajauskynä Desert Flower on tosi hieno. Metallinen koostumus tuo meikissä kontrastia mattaluomiväreille.  

Nomad-meikki on oikeasti tosi tumma, eli riittää että vetää silmiin harmaata Mountainia ja vihreää Plateauta runsaalla kädellä niin paljon kuin sielu sietää ja kehystää kaiken tuolla Desert Flower -rajauskynällä. Kunnon smoky eye!  






Nomad-kokoelmaan ei kuulu varsinaisesti huulimeikkejä, mutta safari-sävyiseen silmämeikkiin voi yhdistää Make Up Storen vakiovalikoimasta huulipunan Bare ja huultenrajauskynän Sandstorm. 

Nudet huulet sopivat hyvin yhteen tummemman silmämeikin kanssa.






Lisäksi Nomad-kokoelmaan sopii erinomaisesti tämä pinnaltaan hunajakennoa muistuttava, kimaltava lämminsävyinen aurinkopuuteri Bronzing Powder Shimmer. 


Make Up Storen kesäkokoelmista Blossom on mielestäni enenmmän keskikesää, sellainen väriä ja elinvoimaa hehkuva kesä-heinäkuun look. Tummaan, salaperäisempään Nomadiin voi sitten siirtyä kun iho on ruskettunut ja illat pimenevät elo-syyskuussa. 


Dior kesä 2013 Bird of Paradise -kokoelma

10 kommenttia:

  1. Oijh, tästä tapahtumasta mä olen kateellinen! :) Rakastan MUSin meikkejä, ja tykkäsin (sinun laillasi?) erityisesti Blossom-kokoelman väreistä.

    Kerrothan kokemuksia tuosta aurinkopuuterista, tuollainen shimmerinen versio mun kaapista nimittäin puuttuu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hieno kesämeikki ja ihania tuotteita! Tämä oli toinen kerta kun osallistuin Make Up Storen tapahtumaan. Edellinen kerta oli Kappelissa ystävänpäivänä, ja silloin olivat esittelyssä Valentine ja kevätkokoelma. :)

      Mukavaa kun kauden meikki tehdään mallille, niin siinä näkee että miltä se näyttää luonnossa ja miten mainoskuvan meikin voisi itsekin toteuttaa. Tosi hyvä tapa mielestäni esitellä meikkikokoelmia. :)

      Oikein arvasit, eli pidin itsekin eniten Blossomista. Ihania, sumuisen sateisia sinertäviä sävyjä silmämeikissä ja persikkaiset huulet, posket ja kynnet. Tosi suloista!

      Mutta hienoa että on myös maanläheisempi Nomad-kokoelma niille, jotka pitävät enemmän siitä tyylistä. Itse ihastuin Nomadissa metalliseen khakinvihreään Desert Flower -rajauskynään, se on tosi upea. Ajattelin sitä meikkiin beigen Desertin ja ehkä vihreän Plateaun kanssa, voisi olla aika hieno yhdistelmä elokuun kuumuudessa. :)

      Ehdottomasti laitan sitten tarkemmin kokemuksia aurinkopuuterista. Lähtökohtaisesti en itse pidä niin paljon kimaltavista aurinkopuutereista, mutta ehkä kesään sellainen voisi sopiakin. :)

      Poista
    2. Mäkin olen ollut MUSin tapahtumassa kerran, tästä on kyllä aikaa yli vuosi. Silloin bileet olivat Espalla olevassa kahvila-ravintolassa (ei Kappeli), jonka nimeä en tietenkään muista ;)

      Mullakin on lähtökohtaisesti antipatiat shimmerisiä aurinkopuutereita kohtaan, mutta nimenomaan kesän juhliin sellainen olisi ihan must! :)

      Poista
    3. Kiva, itse en kyllä valitettavasti ollut silloin. Sittenhän me olisi tavattu jo siellä! :)

      Myös Kappelissa oli nyt keväällä sama konsepti kuin tässä Sokoksen tapahtumassa, eli kauden meikit oli tehty eläville malleille, ja meikkitaiteilija kertoi niiden tekemisestä. Minusta tämä on aivan paras tapa esitellä meikkikokoelmia, voi vaikka kysyäkin jos joku jää epäselväksi. Lisäksi on minusta todella kiinnostavaa ja hauskaa katsoa kun joku meikkaa, jään aina aivan lumoutuneena seuraamaan sitä.

      Katsotaan millaiseksi tämä Make Up Storen versio osoittautuu. Odotukset ovat kyllä sikäli korkealla, että yleensä MUS osaa tehdä hyviä koostumuksia ja tuotteita. :)

      Poista
  2. Voi että, tuonne kun olisi päässyt mukaan! :)

    Aivan ihana, erityisesti tuo Blossom-kokoelma. Mallille tehty meikki on mielettömän kaunis. Voisin hankkia vaikka kaikki nuo luomivärit, ja huulikiilto on myös upea. Tein juuri sellaisen tosi kevyen kontrastimeikin omassa blogissa, voisikin rohkaistua ja ottaa Blossomista inspiraatiota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy yrittää kysyä sinua tai Sallaa ensi kerralla mukaan. Tällä kertaa mukanani oli Piece of Pandan Panda. Ajattelin etukäteen, että ajankohta ei kuitenkaan sovi kenellekään kun se oli keskellä arkipäivää, mutta Pandalla sattuikin olemaan juuri silloin vapaapäivä. :)

      Blossom on minustakin tosi kaunis, ja kesään hyvin sopiva. Meikin mallille teki Make Up Storen meikkitaiteilija, jonka nimi oli muistaakseni Elena. Se on todella hienosti ja taitavasti tehty, häivytykset ovat aivan täydelliset. Lisäksi mallikin oli tosi hyvä ja kaunis. Uskomatonta, mutta ihan jokainen hänestä ottamani kuva onnistui. Alan ymmärtää miksi asiakkaat buukkaavat juuri tällaisia malleja, tosi helppo kuvata! :)

      Olen itse ollut aika tyytyväinen Make Up Storen luomivärien laatuun. Koostumus on aivan omanlaisensa, vähän kuiva mutta pigmenttinen, ja sävyt ovat tosi kivoja. Lisäksi tykkään kun niillä on nimet. Tuon violetin Hummingbirdin olisin itsekin ostanut varmaan ihan vain nimen takia: rakastan kaikkea mikä liittyy pikkulintuihin. :)

      Sunflower-huulikiilto on tosi ihana, kimaltava ja nätti persikansävy. :)

      Minäkin aion koittaa tehdä Blossom-meikkiä. Tuskin pääsen kuitenkaan aivan samanlaiseen lopputulokseen kuin MUS:n mallille tehty, vaikka minulla on kaikki samat tuotteetkin. Se oli jo aivan taidetta, niin fantastinen se oli! :)

      Poista
  3. Blossom on oikein nätti meikki, mutta koska ajattelen kokoelmien kohdalla aina ensimmäiseksi omaa napaa en koe sitä minulle kiinnostavaksi. Tosin persikkaiset poskipuna/huulipuna/kynsilakka vaikuttavat oikein mielenkiintoisilta, mutta

    Enemmän inspiroiduin Nomad kokoelman luomiväri-sävyistä, jotka pukevat minua väriensä puolesta paljon paremmin kuin sinertävät violetit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta taas tuntui, että Blossomissa oli aikalailla minulle sopivia värejä näin kesällä. Talvella en juurikaan turkoosia käytä, mutta näin kesällä tykkään siitä esim. alarajauksissa, tai miksei koko silmäluomellekin levitettynä. Violetit taas sopivat aina, ja persikka on vaaleanpunaisen ohella lempivärejäni.

      Mutta kiva että MUS:lla on tarjota myös tuo Nomad-kokoelma tummemman ja murretumman sävyisen meikin ystäville. Silläkin tehty mainoskuvan meikki oli aika hieno, vähän kuin uhkaava ukkospilvi, muuta siitä minulla ei valitettavasti ole kuvaa.

      Näitä kokoelmien tuotteitahan voisi varmaan myös käytellä ristiin, eli yhdistää vaikka Nomadin vihreään tai oranssiin luomiväriin persikkaisen huulikiillon tai poskipunan, silläkin tavalla saisi kiinnostavia kontrasteja aikaan.

      Itse olen ajatellut kokeilevani Blossomin violetilla ja turkosilla noita sumusilmiä, ja persikka huulikiilto ja poskipuna sekä vaaleanbeige Cashewnut-luomiväri ovat minulla jo nyt ihan vain raikkaassa ja kevyessä päivämeikissä käytössä.

      Poista
  4. Oih! Aivan mieletön kesän meikki! Mua houkuttaa myös nuo oranssit sävyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen niin hulluna aina kesäisin kaikkeen persikkaan ja oranssiin, että olin samantien myyty. Ihania, aurinkoisia ja kukkaisia kesävärejä. Toivotaan että tulee lämmin kesä! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)